AFSCHEID PHILIP LARSEN

Uitnodiging voor de virtuele receptie 

23 februari 2021

Beste,

Op 23 februari aanstaande neemt Philip Larsen afscheid als voorzitter van onze Ondernemers Vereniging Westpoort. De vereniging en het relatienetwerk danken hem op de virtuele receptie op 23 februari aanstaande. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

Jarenlang is Philip de stuwende kracht geweest achter deze vereniging. Zijn verdiensten voor ons bedrijvenpark zijn groot. Onder zijn energieke leiding maakte de vereniging een exponentiele groei van het ledental mee. Erkenning kwam met de toekenning aan Philip van de Andreas Penning van de stad Amsterdam. En met het certificaat van ‘Business Excellence’, aan de Westpoort vereniging toegekend door het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK).

Op de virtuele receptie wordt Philip toegesproken door een aantal prominenten, waaronder Rutger Groot Wassink, Locoburgemeester en Wethouder van de Gemeente Amsterdam. En Philip – groot muziekliefhebber – zal worden toegezongen door een Musicalster van nationale faam.

 

Wij verwelkomen u graag op de receptie die plaatsvindt van 17.00 tot 18.00 uur, direct aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering van de vereniging.

AANMELDEN


Hebt u zich al eerder aangemeld via de email, dan hoeft dat niet nogmaals. U krijgt spoedig de inloggegevens van ons toegestuurd.

Graag tot de 23 februari

Hartelijke groet

Marcel La Rose
Vicevoorzitter