Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

23 februari 2021

Beste lezer,

U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering 2021 van de Ondernemers Vereniging Westpoort op 23 februari aanstaande. Vanwege de COVID-beperkingen zal deze bijeenkomst virtueel zijn.

Ons ondernemerscollectief staat ook in 2021 voor de opgave om de kwaliteit en de attractiviteit van het bedrijvenpark optimaal te houden in een tijd van grote economische en maatschappelijke veranderingen. Wij waarderen de grote betrokkenheid van onze leden en het netwerk van experts, waarop wij steeds kunnen terugvallen. Wij koesteren voor het komende jaar de goede samenwerking met u, met het netwerk en met de gemeente Amsterdam.

Onze vereniging heeft in 2020 goede stappen gezet op gebied van veiligheidsbeheersing, visie op duurzaamheid en gebiedsontwikkeling. In een groot aantal werksessies en Webinars zijn deze onderwerpen prominent aan de orde geweest. Het was een jaar waarin wij actief betrokken waren bij veel besluitvorming over Haven-Stad. Dat proces van visieontwikkeling over de toekomst van ons gebied zet zich onverminderd voort in dit nieuwe jaar.

Op deze aanstaande Algemene Ledenvergadering neemt Philip Larsen, jarenlang hét boegbeeld van onze vereniging, afscheid als voorzitter. In een prachtig programma met prominente sprekers en verrassende entertainment, zal Philip door het netwerk geëerd worden voor zijn vele verdiensten.


Programma:

• 16.00 tot 16.45 - Statutaire Ledenvergadering

• 16.45 - gelegenheid voor gasten en genodigden om in te loggen in de meeting.

• 17.00 tot 18.00 uur- virtuele afscheidsreceptie voor Philip Larsen


Aanmelden kan via secretariaat@westpoortondernemers.nl
U ontvangt dan zsm de bevestiging en inlog gegevens
Leden ontvangen binnenkort de vergaderstukken


Het OV Westpoort bestuur hoopt u allen te mogen verwelkomen op de 23e februari.

Hartelijke groet, 

Marcel La Rose
Vicevoorzitter