Speciaal service-aanbod aan het OV Westpoort relatienetwerk: Snelle Covid-19 Sneltest Service  subscriber

Datum: 30 december 2020

Beste leden en relaties,

Met genoegen wijzen wij u op de valreep naar het nieuwe jaar namens ons verenigingslid Stille Events in Westpoort op hun Sneltest Service aanbod: 

Snelle, professionele en efficiënte Covid-19 Snelteststraat in Westpoort
én de mogelijkheid voor service op locatie met mobiele testunit

Aan de Heining in Westpoort is door BuroVitaal en Stille Events begin november een Covid-19 snelteststraat geopend. Nu al blijkt dat met deze faciliteit binnen ons bedrijvenpark in een grote behoefte wordt voorzien.  Bedrijven kunnen hier snel en efficiënt hun medewerkers laten testen.

Bij het maken van een afspraak worden uw medewerkers meestal dezelfde dag nog getest en ontvangen ze binnen een half uur de uitslag.

Uw eigen boekingscode

Binnen dit aanbod krijgt u de mogelijkheid om een eigen boekingscode aan te maken, met alle gemak van dien. Als medewerkers zelf een test boeken en dit vervolgens moeten declareren, zorgt dit voor veel onnodige administratie. Met behulp van deze boekingscode kan uw HR-afdeling efficiënt testafspraken maken voor individuele medewerkers of voor groepen. Ook kan met u geregeld worden dat medewerkers zelf eenvoudig een afspraak maken, zonder dat er afgerekend hoeft te worden. Het totaal aan boekingen wordt achteraf op periodieke basis gefactureerd.

Samenwerking Stille Events en BuroVitaal

De snelteststraat is een initiatief van BuroVitaal, experts in duurzame inzetbaarheid en preventie, in nauwe samenwerking met de organisatiespecialisten van het in Westpoort gevestigde evenementen- en activatiebureau Stille Events & Concepts.  BuroVitaal heeft eerder in drie andere steden in het noorden en midden van het land snelteststraten geopend. Vanwege de grote servicevraag is besloten om ook in Amsterdam een faciliteit te openen, op het adres:

Heining 171, 1047AE Amsterdam
De teststraat is geopend van maandag t/m zaterdag. Bedrijven kunnen een sneltest boeken via: www.amsterdamsneltest.nl.

Professionele garantie

De aanbieders werken uitsluitend met ervaren personeel met een medische achtergrond. De gebruikte Covid-19 sneltests zijn volledig gevalideerd. Er is een bedrijfsarts in dienst en er wordt nauw samengewerkt met de GGD. De testuitslagen worden dagelijks doorgegeven en meegenomen in de landelijke testcijfers. Bij een positieve uitslag is het dan ook niet meer nodig om nog een aanvullende PCR-test bij de GGD te doen.

Oók testen op locatie

Als bijzondere service wordt u, naast een bezoek aan de vaste locatie, óók de mogelijkheid aangeboden voor het testen op locatie in een nette en verwarmde mobiele testunit. Voor grotere bedrijven kan dit een uitkomst zijn, omdat hiermee snel en efficiënt grote groepen medewerkers die bijvoorbeeld in ploegendiensten werken getest kunnen worden op locatie naar keuze. De trailer is binnen 15 minuten operationeel en kan in de basis 25 testen per uur afnemen. Waar nodig kan de capaciteit eenvoudig worden opgeschaald.

Voor meer informatie, voor inzet van de mobiele unit of voor andere maatwerk oplossingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Sylvian Stille via info@amsterdamsneltest.nl of telefonisch op: 020 240 9600. 

Met hartelijke groet en u allen een zeer gezond 2021 toewensend,

Marcel La Rose
Vicevoorzitter OV Westpoort
larose@westpoortondernemers.nl