Westpoort Cybercrime Offensief

Digitale weerbaarheid is voor ondernemers nog altijd niet vanzelfspreken. Hoe zorgen we ervoor dat ondernemers digitaal weerbaarder worden?

Lees meer

Westpoort Cybercrime Offensief: De Vier C’s

Kees Verhoeven onderscheidt de vier C’s als het gaat om Cybercrime preventie: Context, Cyber, Confrontatie en Compliance.

Lees meer

Westpoort Cybercrime Offensief: The Circle of Trust

Als vice-president Security Strategy bij KPN weet Erno Doorenspleet hoe lastig het is om in de praktijk cyberveiligheid tussen de oren te krijgen.

Lees meer

OVER ONS

De Ondernemersvereniging Westpoort zet zich al meer dan 20 jaar in voor een optimaal functionerend, ondernemend en toekomstbestendig Westpoort. Dit doen we voor ca. 100 leden binnen het grootste aaneengesloten bedrijvenpark van Nederland.
Belangenbehartiging    Bestuur

WAT WE DOEN

De Ondernemersvereniging Westpoort behartigt met succes de gemeenschappelijke belangen van het Westpoort bedrijfsleven c.q. van de ondernemers en hun werknemers die hier dagelijks actief zijn. De belangenbehartiging is gericht op het in stand houden en verder verbeteren van het ondernemings- en vestigingsklimaat en onderhoudt als vereniging nauwe contacten met de politiek, de gemeente, provincie, politie en een veelvoud van andere maatschappelijke organisaties.
Als netwerkorganisatie en belangenbehartiger is de verenging voor haar leden dan ook de spreekbuis over allerlei onderwerpen die hier in Westpoort door de leden gezien worden als van belang waaronder bereikbaarheid, gebiedsontwikkelingen, leefbaarheid en veiligheid.
Aankomende evenementen    Kennis maken