Sporten met het Westpoort netwerk

mei 27, 2022

Sporten Westpoort Netwerk

In mei nodigden wij u uit om te praten over de rol van sport in ons netwerk. Terwijl het buiten flink spookte met zwaar onweer, regende het binnen afmeldingen. Toch kwamen wij met een select gezelschap in de sfeervolle Sportbar van Corendon Hotel Badhoevedorp tot een prima gedachtewisseling over dit onderwerp.

Het valt velen op hoeveel behoefte aan binding er ook bij het bedrijfsleven bestaat aan zinvolle netwerkactiviteiten en verbinding. Zo kort na de corona lockdown zijn er vooral ad-hoc en last minute initiatieven. Alsof er verloren tijd moet worden ingehaald. Maar een structureel programma is wenselijk, zo hebben diverse leden ons laten weten. En sport lijk daarin volgens deze leden een goed thema. Wij ontvingen een voorstel voor indoor port. En voor een Golfevent voor de leden en relaties.

Players-Home

In Jarmuiden hebben twee voormalige voetballers geïnvesteerd in een prachtige sportfaciliteit: de PLAYERSHOME. Een plek waar de zakelijke omgeving terecht kan voor allerlei vormen van indoorsport.
Kamal El Makrini heeft gespeeld op het hoogste amateurniveau, waarna hij als clubtrainer actief is geweest. Zijn sportervaringen heeft hij succesvol toegepast in een vervolg als ondernemer. Hij stelt: “Alles wat ik heb kunnen leren komt vanuit praktijk- en levenservaringen als voetballer, trainer en ondernemer”.
Oussama Assaidi heeft op het hoogste professionele niveau gevoetbald. Zijn carrière bracht hem van Almere-City (Omniworld) onder meer naar Heerenveen, Twente, Liverpool en Stoke City. Ook voetbalde hij voor het nationale Marokkaanse team.
In hun locatie in Westpoort hebben zij een omgeving gecreëerd waar ondernemers in de omgeving en hun werknemers op korte afstand van het werk intiem, met grote persoonlijke aandacht kunnen sporten.
Kamal en Oussama hebben op hun 5×5 voetbalvelden een Westpoort competitie voor ogen waar de leden van de vereniging aan kunnen deelnemen.