Netwerkbijeenkomst: Veiligheid Westpoort in lokale en internationale context

april 21, 2022

Datum: donderdag 21 april 2022
Tijd: aanvang 17.00 uur
Locatie: Westcord Art Hotel
Spaarndammerdijk 302, Amsterdam

 

U bent van harte uitgenodigd voor onze maandelijkse netwerkmeeting op donderdag 21 april aanstaande. Onze Westpoort Veiligheidstafel verzorgt dit keer de inhoudelijke invulling. Aan de orde komt de veiligheid in nationale en internationale context. Onze gastsprekers zijn:

 

Roy Tjin-Tham-Sjin, Districtschef Politie van Amsterdam-West/ Westpoort. Hij zal zijn visie geven op Westpoort en de uitdagingen op het gebied van veiligheid. De Districtschef neemt ons mee in de veiligheidscijfers over 2021, zoals gepubliceerd door de Gemeente, het Openbaar Ministerie en de Politie. Ook blikt hij met ons vooruit op de verwachtingen voor de komende tijd en het belang van publiek/private samenwerking in ons Westpoort gebied.

 

Ingrid Meuwissen, voorzitter Port Security Center en expert op het gebied van haven- en logistiek gerelateerde veiligheid. Zij geeft aan wat de consequenties van de Russische inval in Oekraïne zijn voor het dreigingsniveau in onze Haven- en Logistieke regio. Met name ziet zij het belang van hogere alertheid op het vlak van cyber oorlogvoering.

 

Programma:

17:00 uur: Inloop
17.30 uur: Roy Tjin-Tham-Sjin: Het veiligheidsbeeld in Westpoort
18.00 uur: Ingrid Meuwissen: Haven- en Logistieke veiligheid bij internationale oorlogscrisis
18:30 uur: Walking Diner met Vijfgangen Menu

 

Met onderstaande button kunt u uw komst bevestigen. Daarbij kunt u ook aangeven of u aansluitend kosteloos deelneemt aan het vijf-gangen Walking Diner dat wij u in samenwerking met Westcord Art Hotel aanbieden.

Ja, ik wil deelnemen!