Maandag 23 april: Koken met Directeuren

maart 30, 2018

Schermafbeelding 2018-03-30 om 11.33.18

Koken met Directeuren
‘versterk zakelijke contacten & deel ervaringen’

Beste leden, maandag 23 april ben je welkom om deel te nemen aan ‘Koken met Directeuren’.
We gaan dan ook weer naar ML in Haarlem. Dit Michelin bekroonde restaurant is recentelijk verhuist naar het sfeervolle rijksmonument aan het Klokhuisplein. Het decor is strak en modern en vormt een prima achtergrond voor de culinaire sensaties die chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion en hun keukenteam presenteren. Er wordt er met liefde gekookt en gezocht naar verrassende smaakcombinaties. Uit de doordachte combinaties blijkt respect voor de rijke Franse keuken. Onze jaarlijkse directeuren kooktraditie werd de afgelopen jaren bestempeld als: geweldig, super gezellig en zakelijk echt tops!

Programma:
– inloop vanaf 17.45 uur; onderlinge introducties onder het genot van fijne wijn
– samen aan de slag met een 4-gangen menu, onder toeziend oog van Chef-koks Marc Gratema & Kevin Kion
– dineren & genieten van culinaire hoogstandjes; natafelen met aandacht voor business uitdagingen

Deelname:
– aan deze super Kook & Netwerk-avond kunnen maximaal 12 ondernemers deelnemen; vol is vol!.
– na betaling van € 96,00 pp. incl. btw op rekeningnummer NL72 RABO 0146252934 volgt inschrijving tot deelname
– wil je deelnemen en bijv. iemand meenemen neem dan contact met me op via larsen@westpoortondernemers.nl of 06-26524242.