Home » Pagina »
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Westpoort Webinar 15 juni: Crisis en Vastgoed

15 juni 2020 @ 17:00 - 19:00 CEST

Onze Ondernemers Vereniging Westpoort buigt zich op 15 juni aanstaande over de mogelijke gevolgen van de Covid-19 crisis voor investeringen in vastgoed. Amsterdam is een stad met een enorme aantrekkingskracht. En dat stelt hoge eisen aan het gebruik van de schaarse ruimte. De stad moet steeds slimme oplossingen verzinnen voor de grote ruimtelijke uitdagingen die deze permanente dynamiek met zich meebrengt. In Westpoort gebeurt dat met HavenStad, de grootschalige omvorming van een deel van het huidige werkgebied tot een geavanceerde grootstedelijke wijk met gemengd wonen en werken.
In aangrenzende werkgebieden, zoals Sloterdijk 2, blijft werk de dominante functie. Maar ook hier zal de invloed van de transformatie de komende jaren sterk merkbaar zijn.

Onder normale omstandigheden van stabiele economische groei is dit veranderproces voor de ondernemers, de ontwikkelaars en de investeerders redelijk overzichtelijk. Zowel rendementspotenties als risico’s kunnen enigszins in beeld gebracht worden. Maar in deze tijd van Covid-19 crisis is alles onzeker en zeer onvoorspelbaar, zeker gezien de ongekende economische gevolgen, die steeds duidelijker worden.

Op ons Webinar van 15 juni discussiëren wij hierover met vastgoedspecialist Martijn Bakker, Partner bij Lingotto Vastgoedspecialisten; Ton de Joode, Gemeentelijk Projectleider Herontwikkeling Sloterdijk 2 en Hans Festen, adviseur en bemiddelaar bij Hevesta Horeca Makelaars, tevens bestuurslid van de OV Westpoort.

Gemeentelijk Projectleider Ton de Joode vertelt wat de ambitie van de Gemeente is met de herontwikkeling van Sloterdijk 2: intensiever ruimtegebruik, forse upgrading van het vastgoed en ruimte voor nieuwe zakelijke functies. Tijdens het Webinar zal Ton de Joode ook vragen van ondernemers beantwoorden.

Moderator van dit Webinar is Merwin Feitsma (Mendeleo), specialist in Marketing en Innovatie en bestuurslid van OV Westpoort.

Aanmelden voor deelname via info@westpoortondernemers.nl.
U krijgt een link toegestuurd voor inloggen op het Cisco Webex Platform

Gegevens

Datum:
15 juni 2020
Tijd:
17:00 - 19:00 CEST
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://cisco.webex.com/webappng/sites/cisco/dashboard?siteurl=cisco

Organisator

Merwin Feitsma
Telefoon:
0202101969
E-mail:
info@mendeleo.nl
Site:
https://www.mendeleo.nl/