De Kracht van Regionale Economische Diversiteit

januari 29, 2021

Rondetafel sessies met Don Murphy

De OV Westpoort organiseert in de maanden februari en maart een serie kleinschalige online rondetafel sessies waarvoor leden en relaties worden uitgenodigd. Daarbij kan worden doorgepraat over de uitgangspunten van prof. Balland in relatie tot Westpoort. Als vaste gast aan tafel zal steeds de architect Don Murphy aanschuiven, die met zijn bureau VMX Architects zeer actief is in de regio.

Dom Murpy is door de Gemeente Amsterdam benoemd tot Supervisor (oftewel Bouwmeester) voor een aantal van de Sloterdijken. In deze rol bewaakt hij de kwaliteit van het design, de architectonische samenhang, de stedelijke planning, en de ruimtelijke kwaliteit.

Dezelfde rol vervult Murphy ook voor Schiphol.

Murphy’s visie: “We don’t live in boxed spaces anymore. What we need is synergy. Go out and embrace the neighbours. Open yourself up.”

Keuzes over regionale diversiteit komen uiteindelijk samen in functie en vorm welke wij aan onze omgeving geven. Op de aanstaande minisessies geeft Don Murphy een inbreng vanuit deze invalshoek.

Het programma en de inschrijfmogelijkheden voor deze online mini rondetafel sessies wordt binnenkort met onze leden en relaties gedeeld.